Boonsweg 0
3274 LH Heinenoord

Status: beschikbaar

Omschrijving

 

De bedrijfsruimte die te huur wordt aangeboden maakt onderdeel uit van een groter geheel. Het geheel doet dienst als een bedrijfsverzamelgebouw. Het te huren gedeelte is gelegen tussen andere bedrijfsruimtes en heeft een eigen ingang. De totale te huren ruimte is ca. 148 m² groot, inclusief toilet, hal en pantry.

Prijs

De huurprijs voor de bedrijfsruimte per maand bedraagt € 650,- exclusief BTW per maand, exclusief gas, water en elektra. Hiervoor wordt er elke maand een voorschot van € 100,- in rekening gebracht. Aan het einde van het jaar wordt dit verrekend.

Locatie

Dit complex is gelegen buiten de bebouwde kom aan het einde van het bedrijventerrein Heinenoord, waar nog steeds kavels beschikbaar zijn en ontwikkeld worden. Binnen 5 autominuten bereikt u de A29.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Het terrein wordt afgesloten middels een hek.

Bestemmingsplan

De bestemming van het pand is bedrijf met een extra functieaanduiding specifieke vorm van bedrijfsverzamelgebouw. Daaronder wordt het volgende verstaan: een inrichting of instelling gericht op het bedrijfsmatig voortbrengen, vervaardigen, bewerken, opslaan, installeren en/of herstellen van goederen dan wel het bedrijfsmatig verlenen van diensten, aan huis verbonden beroepen daaronder niet begrepen;
In de bijlage treft u een afschrift van het bestemmingsplan, zoals weergegeven op de site ruimtelijke plannen. Om er zeker van te zijn of u zich mag vestigen is het verstandig om dit te overleggen met de Gemeente Hoeksche Waard.

Bouwaard

Het bedrijfspand heeft een betonnen vloer, de wanden zijn opgetrokken uit steen en zijn voorzien van een stuclaag aan de buitenzijde, houten kozijnen van deuren en ramen, er is deels enkele en deels dubbele beglazing toegepast. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat. De ruimten worden verwarmd middels radiatoren. Er wordt gebruik gemaakt van een cv ketel die meerdere bedrijfsruimten verwarmt.

Indeling

Via een aparte ingang komt men in de kleine hal die toegang geeft tot de bedrijfsruimte met u-vormige keuken, de toiletten en de open trap naar de bedrijfsruimte op de 1e verdieping.

De ruimte op de begane grond is ruim en voor verschillende doeleinden te gebruiken. De lichte keuken is voorzien van diverse apparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, dubbele wasbak, 2 elektrische kookplaten, frituurbak en een afzuigkap.

In een hoek van de ruimte zijn de 2 toiletten met voorportaal en wasbak gerealiseerd. De vloeren zijn afgewerkt met marmoleum en de wanden zijn wit afgewerkt. Overal is tl-verlichting aanwezig.

Middels een open trap bereikt men de eerste verdieping. Halverwege de trap treft men de meterkast. Op de eerste verdieping is ook een vrij grote ruimte, die speels oogt door het schuine dak. De centrale CV ketel hangt in een hoek. De vloeren zijn afgewerkt met een houtmotief zeil en ook hier zijn de wanden wit afgewerkt en is er tl-verlichting aanwezig.

Entree 1,00 m x 2,00 m = 2,00 m²
Bedrijfsruimte incl. toiletten 9,24/7,89 m x 9,80 m = 83,94 m²
Toiletten 2,00 x 3,00 = 6,00 m²
Bedrijfsruimte 1e vd 9,30/4,95 m x 3,61/9,85 m = 64,46 m²

Totaal te huren vloeroppervlak ca. 148 m²

Diverse zaken

Heeft dit object uw interesse gewekt? Neemt u dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0186-634261.

Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de makelaar uitgevoerd.

Aanvaarding en oplevering zullen geschieden in overleg.

De op deze site vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.