Boonsweg 0
3274 LH Heinenoord

Status: beschikbaar

Omschrijving

 

De bedrijfsruimte die te huur wordt aangeboden maakt onderdeel uit van een groter geheel. Het geheel doet dienst als een bedrijfsverzamelgebouw. Het te huren gedeelte is gelegen op de kop en heeft een eigen ingang. De totale te huren ruimte is ca. 40 m2 groot, inclusief toilet, hal en pantry.

Prijs

De huurprijs voor de bedrijfsruimte per maand bedraagt € 500,- exclusief BTW per maand, exclusief gas, water en elektra. Hiervoor wordt er elke maand een voorschot van € 100,- in rekening gebracht. Aan het einde van het jaar wordt dit verrekend.

Locatie

Dit complex is gelegen buiten de bebouwde kom aan het einde van het bedrijventerrein Heinenoord, waar nog steeds kavels beschikbaar zijn en ontwikkeld worden. Binnen 5 autominuten bereikt u de A29.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Het terrein wordt afgesloten middels een hek.

Bestemmingsplan

De bestemming van het pand is bedrijf met een extra functieaanduiding specifieke vorm van bedrijfsverzamelgebouw. Daaronder wordt het volgende verstaan: een inrichting of instelling gericht op het bedrijfsmatig voortbrengen, vervaardigen, bewerken, opslaan, installeren en/of herstellen van goederen dan wel het bedrijfsmatig verlenen van diensten, aan huis verbonden beroepen daaronder niet begrepen;
In de bijlage treft u een afschrift van het bestemmingsplan, zoals weergegeven op de site ruimtelijke plannen. Om er zeker van te zijn of u zich mag vestigen is het verstandig om dit te overleggen met de Gemeente Hoeksche Waard.

Bouwaard

Het bedrijfspand heeft een betonnen vloer, de wanden zijn opgetrokken uit steen en zijn voorzien van een stuclaag aan de buitenzijde, houten kozijnen van deuren en ramen, er is deels enkele en deels dubbele beglazing toegepast. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat. De ruimten worden verwarmd middels radiatoren. Er wordt gebruik gemaakt van een cv ketel die meerdere bedrijfsruimten verwarmt.

Indeling

Via een aparte ingang komt men in de hal van de te huren bedrijfsruimte, die toegang geeft tot het kantoor, de toiletten, de kantine/het kantoor en aansluitend hieraan treft men de pantry.


Het grote kantoor is gelegen aan de oostzijde. Recent is er een nieuwe laminaatvloer gelegd en zijn de wanden geschilderd. De kantine, omdat deze ruimte grenst aan de pantry, kan ook gebruikt worden als kantoorruimte en is gelegen aan de westzijde. De pantry is alleen te bereiken door de voorgenoemde ruimte. De pantry is eenvoudig en voorzien van een boiler voor het warme water. De gescheiden toiletten en urinoir zijn gesitueerd in de hal.

Hal met toiletten 2,34 m x 4,83 m = 11,30 m²
Kantoor 3,65 m x 4,83 m = 17,63 m²
Kantine/kantoor 3,18 m x 2,96 m = 9,41 m²
Pantry 2,36 m x 1,87 m = 4,41 m²

Totaal te huren vloeroppervlak ca. 42,75 m²


Diverse zaken

Heeft dit object uw interesse gewekt? Neemt u dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0186-634261.

Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de makelaar uitgevoerd.

Aanvaarding en oplevering zullen geschieden in overleg.

De op deze site vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.