Koninginneweg 0A
3262 JD Oud-Beijerland

Status: verhuurd

Omschrijving

 

Dit zeer representatieve kantoorpand is gevestigd aan de Koninginneweg 98A, ligt op een A locatie en heeft op eigen terrein de beschikking over parkeerplaatsen. Dit kantoorpand bevindt zich aan de rand van het centrum en is slechts 10 loopminuten verwijderd van hartje centrum.

Het pand dateert uit 1992 en is geheel gemoderniseerd en afgewerkt en opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. De buitenzijde is volledig geschilderd, er zijn nieuwe screens aangebracht, nieuwe airco units en een nieuwe pantry. De eerste verdieping van dit pand wordt te huur aangeboden.

Bestemming
Naast kantoren is het volgens het huidige bestemmingsplan ook toegestaan de ruimte te gebruiken voor dienstverlenende bedrijven/voorzieningen, educatieve voorzieningen, praktijkruimtes en recreatieve sportvoorzieningen.

Parkeren
Bij iedere kamer wordt 1 parkeerplaats aangeboden.

Indeling
Begane grond
Men bereikt dit kantoorpand middels de entree welke gelegen is aan het parkeerterrein aan de zuidzijde van het object. Via de entree komt men in de hal. Na de hal komt men in de gang waar de gestoffeerde trap met bordes naar de eerste verdieping is gesitueerd. Op het bordes, tussen de begane grond en eerste verdieping, bevinden zich kasten.
1e verdieping
Middels de brede trap bereikt men de overloop waaraan 6 kantoren (3 van 17 m² en 3 van 20 m²) gesitueerd zijn. Aan het einde van de gang zijn een gescheiden dames- en herentoilet die beiden een voorruimte hebben met wasbak, de serverruimte en een ruime pantry met plaats voor een eettafel.

Inrichting
Het kantoor is ingericht met:
• Airconditioning
• kabelgoten
• Systeemplafonds met verlichting
• Alarm systeem met ruimte detectie
• Radiatoren
• Pantry en gescheiden dames en heren toilet
• Vloerbedekking
• Zonwering

Verhuurbaar vloeroppervlak 1e verdieping
In overleg kunnen aparte units gehuurd worden. Er zijn 6 units te huren met de volgende maten:
• 3 met een oppervlakte van ± 17 m²;
• 3 met een oppervlakte van ± 20 m²
Alleen de unit van 20 m2 is nog beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs voor deze ruimten bedraagt € 225,-- per m² per jaar, te berekenen over de te huren oppervlakte. Deze prijs is exclusief BTW, nutsvoorzieningen en servicekosten.

Nutsvoorzieningen
De kosten voor de nutsvoorzieningen bedragen € 35,-- per m² exclusief BTW per jaar.

Servicekosten
De servicekosten die in rekening worden gebracht bestaan uit kosten voor het zemen van de ramen aan de buitenzijde van het pand, het onderhoud van de parkeergelegenheid en de tuin, het onderhoud aan de cv-installatie, noodverlichting, brandpreventie, gebruik van de afvalcontainer en schoonmaakkosten. Onder de schoonmaakkosten vallen het 1x per week schoonmaken van de toiletten, het portaal, de gang en de pantry. Deze kosten bedragen € 35,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijswijziging
De huurprijs zal -automatisch en dus zonder daarvoor aanzegging nodig is- jaarlijks per 1 januari, voor het eerst per 1 januari 2018 en zo vervolgens, worden herzien aan de hand van de wijziging van de maandprijsindexcijfers volgens de Consumentenprijsindex CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Huurder en verhuurder kunnen opteren voor met omzetbelasting belaste verhuur.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden. Of het storten van dit bedrag op rekening van verhuurder.

Aandachtspunten:
• Oplevering en aanvaarding zullen plaatsvinden in overleg.
• Huur moet per maand vooraf worden voldaan.
• Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de makelaar uitgevoerd.
• Alle tussen (potentiële) huurder aan onderhavige verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door het bevoegde orgaan van de verhuurder.