Ambachtsherenweg 1
3264 SE NIEUW-BEIJERLAND

€ 649.000,-
kosten koper

Status: Beschikbaar

Omschrijving

 

Aan de rand van Nieuw-Beijerland gelegen ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage, prachtig bijgebouw met overdekt terras en een ruime achtertuin op het oosten, gelegen aan het water op een mooie ruime kavel van 717 m² eigen grond.

Het dorp Nieuw-Beijerland ligt aan de rivier “Het Spui” en beschikt over een gezellige dorpskern, voorzien van basisscholen, sportverenigingen, supermarkt, restaurant, snackbar, tankstation en café op loopafstand.
Door middel van “het pontje” bent u binnen 5 autominuten in het centrum van Spijkenisse. Ook het grotere dorp Oud-Beijerland is erg dichtbij.

De vraagprijs van deze woning bedraagt € 649.000,--, k.k.

Kadastrale aanduiding

Kadastrale gemeente : Nieuw-Beijerland
Sectie : C
Nummers : 668 en 811

Bouwaard

Woning

De woning is op traditionele wijze gebouwd in 1998. De wanden zijn opgetrokken uit halfsteens metselwerk voorzien van spouw en isolatie. Het zadeldak is gedekt met pannen en rust op een houten geïsoleerde kapconstructie. De kozijnen van de woning, van zowel de ramen als van de deuren, zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing met roedeverdeling. De ramen zijn voornamelijk uitgevoerd in draai-kiep modellen. De begane grond- en 1e verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton en de 2e verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. De woning wordt verwarmd door een cv-combiketel, die tevens het warme water verzorgt.

Garage

De garage is opgetrokken uit halfsteens metselwerk voorzien van spouw en isolatie. De vloer is van beton en de deuren en ramen zijn voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en roedeverdeling. De garage heeft een plat dak.


Indeling

Begane grond

De entree aan de zijkant van de woning geeft toegang tot een ruime hal welke toegang geeft tot de meterkast (11 groepen), garderobe en toilet, de bijkeuken, een werkkamer en de woonkamer. De sfeervolle woonkamer geeft uitzicht op de tuin. De wanden zijn afgewerkt met glasvliesbehang met Franse leliemotief en schoonmetselwerk. De open haard (open gas systeem) zorgt voor een gezellige sfeer. De vensterbanken zijn van travertin. Via de openslaande deuren in de woonkamer wordt de tuin bij de woonkamer getrokken en hierdoor wordt een ruimtelijk effect gecreëerd. Dit raam heeft een elektrisch zonnescherm. De woonkamer geeft toegang tot de keuken.
De in 2016 geplaatste massief eikenhouten prachtige handgemaakte keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse apparatuur, zoals 5-pits gasfornuis van stoves met 3 ovens, afzuigkap, koelkast en Quooker. Het aanrechtblad is gemaakt van Belgisch hardsteen met een fraaie gefrijnde zijrand. Voor de ramen zijn stijlvolle schutters geplaatst. Deze blijven achter. Via de keuken kunt u eveneens de bijkeuken bereiken. De gehele begane grond (met uitzondering van de werkkamer) is voorzien van schitterende Belgisch hardstenen tegels van 20 cm x 20 cm.

In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine en –droger. Er is een fraaie ombouw gerealiseerd voor de wasmachine en droger die achterblijft. Vanuit de bijkeuken is de garage te bereiken. Voorts bevindt zich hier een kruipluik.

De ruime werkkamer, die aan de voorzijde van de woning gelegen is, is voorzien van een houten afwerkvloer. Het is een prachtige kamer die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Garage

De garage is voorzien van een wasbak en bergkasten. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-ketel (Nefit HR 1998). De garagedeur dient handmatig te worden geopend. De vloer van de garage is volledig betegeld.

Tuin

De goed onderhouden tuin is rondom de woning gesitueerd. De tuin is fraai aangelegd met een ruim terras, gazon, vaste beplanting en diverse bomen. In de tuin staat een sfeervolle houten bijgebouw met overkapping, welke met Zweeds rabat is afgewerkt. Aan de achterzijde grenst de tuin aan het water. Er is zelfs een steiger om heerlijk te zitten of een mooie plek voor een klein bootje.

Houten bijgebouw

Het prachtige houten bijgebouw is gebouwd in 2011. Een deel doet dienst als berging en in het andere deel is een overkapping gemaakt, waar men heerlijk onder kan vertoeven en in rust kan genieten van vrije uurtjes.


1e verdieping

Op deze verdieping bevinden zich 5 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1: Een stoere jongenskamer met uitzicht naar de zuidkant.
Slaapkamer 2: De ouderslaapkamer ligt naast kamer 1 en heeft ook uitzicht naar het zuiden. In deze slaapkamer is ook een wastafel aanwezig. De inbouwkasten blijven achter.
Slaapkamer 3: Deze kamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een dakkapel.
Slaapkamer 4: Een kleinere logeerkamer met uitzicht op het noorden
Slaapkamer 5: Deze kamer heeft ook uitzicht op het noorden, maar heeft ook een dakkapel met uitzicht op de achtertuin.
De badkamervloer en -wanden zijn betegeld. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wasbak.
De slaapkamers 1, 4 en 5 zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamers 2 en 3 en de badkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning.

De gehele verdiepingsvloer, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van beukenkleurig laminaat en alle kamers zijn voorzien van vliesbehang.

2e verdieping

Deze geïsoleerde ruimte is onderverdeeld in een voorzolder en een zesde slaapkamer met een dakraam. Deze zesde slaapkamer is echt de droom van elke jonge meid! Met wit en houtkleurige houten delen zijn kasten en een bed gerealiseerd. Op de voorzolder, waar ook de vaste trap bovenkomt is voldoende berging. Ook is hier de mechanische ventilatie (uit 2016) gesitueerd. De slaapkamer vloer is voorzien van laminaat. De voorzolder heeft geen afwerkvloer.

Gebruiksoppervlakte:

Begane grond

Woonkamer 6,00 m x 5,25 m / 4,50 m x 3,00 m
Keuken 5,00 m x 4,00 m
Bijkeuken 2,00 m x 4,00 m
Werkkamer 4,00 m x 3,00 m
Garderobe 1,50 m x 1,50 m
Hal 5,65 m x 2,15 m
Toilet 1,50 m x 1,50 m
Garage 3,75/6,40 m x 7,01 m

1e verdieping

Slaapkamer 1 4,00 m x 3,50 m / 0,60 m x 2,40 m
Slaapkamer 2 4,00 m x 3,50 m
Slaapkamer 3 3,60 m x 2,40 m / 0,60 m x 1,45 m
Slaapkamer 4 4,40 m x 2,40 m / 0,60 m x 2,00 m
Slaapkamer 5 2,40 m x 3,00 m
Badkamer 3,80 m x 3,00 m
Overloop 7,60 m x 2,10 m

2e verdieping

Slaapkamer 6 1,80 m x 4,30 m
Voorzolder 1,80 m x 5,34 m

De woning heeft een inhoud van ± 730 m³ en een gebruiksoppervlakte van ± 240 m².


Voorzieningen

De woning is aangesloten op de nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra en het riool.


Diverse zaken

De op deze website vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de verkopende makelaar uitgevoerd.

Aanvaarding zal geschieden in overleg.

Oplevering zal plaatsvinden in overleg.