Kuipersveer 31
3274 KH HEINENOORD

€ 385.000,-
kosten koper

Status: Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

 

Deze karakteristieke vrijstaande woning met ruime loods is gelegen op een prachtige locatie in een mooi polderlandschap nabij een natuurgebied en de rivier De Oude Maas. Deze woning met indrukwekkende voorgevel bestaat uit twee voormalige knechtswoningen uit begin 1900 en is in de jaren ‘70 verbouwd tot één woning. De loods is gebouwd in 1985. Het geheel staat op een perceel van maar liefst 2.461 m².


Prijs
De vraagprijs van de woning bedraagt € 385.000,- k.k.


Kadastrale aanduiding
Kadastrale gemeente: Heinenoord
Sectie: H
Nummers: 818, 642 en 640
Groot 1.496 m2, 765 m2 en 640 m2 totaal groot 2.461 m2


Locatie
De woning is gelegen in het buitengebied op loopafstand van een natuurgebied en de rivier De Oude Maas. Binnen enkele autominuten bereikt u de snelwegen richting Rotterdam en richting Brabant.


Bouwaard

Woning
De woning is op traditionele wijze gebouwd. Het geheel is opgetrokken uit bakstenen wanden en is waarschijnlijk van binnenuit geïsoleerd. Het zadeldak rust op een houten kapconstructie en is gedekt met pannen en geïsoleerd met piepschuim. De kozijnen van de woning van zowel de ramen als van de deuren zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. De vloeren van de begane grond zijn uitgevoerd in beton, de vloeren van de verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in hout.


Indeling

Begane grond
De entree geeft toegang tot de ruime hal, meterkast (6 groepen), de toiletruimte met wasbakje en een vaste kast. De kopse kant van de hal is voorzien van ramen met dubbel glas en roedeverdeling. In de hal is de vaste trap naar de 1e verdieping.

De woonkamer is gesitueerd in het middenstuk van de woning en aan de achterzijde voorzien van een aluminium schuifpui welke toegang geeft tot de tuin. De hoge ramen aan de voorzijde van de woonkamer zijn voorzien van dubbel glas met roedeverdeling. Dit in combinatie met de hoge plafonds en de open haard zorgt voor een zeer lichte woonkamer.

De open keuken is voorzien van houten kastjes, een dubbele wasbak, een 4-pits gasfornuis en afzuigkap. De vloer is voorzien van licht grijze plavuizen en de wand is afgewerkt met hout. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken.

Na de woonkamer treft men de slaapkamer, die aan de noord/westkant gelegen is met uitzicht op de tuin. In de slaapkamer is er ruimte voor een 2 persoonsbed en kledingkasten. De badkamer grenst aan de slaapkamer en is voorzien van een inloopdouche, wasbak en toilet.

De bijkeuken beschikt over een uitgang naar de tuin en een granieten aanrecht met wasbak. Tevens is dit de opstelplaats voor de c.v.-ketel. De twee ijzeren stalraampjes zorgen voor een nostalgische sfeer. Een luik geeft toegang tot een bergzoldertje. Naast de bijkeuken is nog een ruimte die als ruime inloopkast kan worden gebruikt.

Tuin
De tuin heeft een schitterend uitzicht op de akkers (zuid/west) en de heerlijke middag/avond zon. In de tuin is veel gras en zijn diverse bomen en planten aanwezig. In de tuin staan nog enkele bijgebouwen, waaronder een loods, een kas en 2 kleine schuurtjes. Eén schuurtje is opgetrokken uit damwandprofielplaten en één schuurtje is van hout.


1e verdieping
Via de open trap in de entree bereikt u de 1e verdieping. Op deze verdieping bevinden zich 2 slaapkamers.
Slaapkamer 1 beschikt over een wasbak. Door het raam (enkel glas) aan de kopse kant heeft u een weids uitzicht over de dijk.
Slaapkamer 2 beschikt eveneens over een wasbak. Door de drie dakramen is dit een fijne lichte kamer. Deze slaapkamer heeft geen verwarming.
De trap komt uit op de ruime overloop. De overloop heeft uitzicht op zuid/oost kant (enkel glas) met mooi uitzicht over de tuin.

De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking en radiatoren. De houten balken zorgen voor een gezellige uitstraling.


Loods
De loods dateert uit 1985 en is voorzien van damwand profielplaten en het dak van asbest- en lichtdoorlatende platen.


Gebruiksoppervlakte

Begane grond
Entree 3,40 m x 4,70 m
Woonkamer 7,80 m x 4,70 m
Slaapkamer 3,00 m x 4,70 m
Bijkeuken 3,40 m x 3,00 m
Bergruimte 2,10 m x 3,00 m

1e verdieping (nok ca. 2,80 m)
Slaapkamer 1 4.10 m x 5,40 m
Slaapkamer 2 6,30 m x 5,40 m
Slaapkamer 3 4,20 m x 5,40 m

Loods 12,00 m x 10 m

De woning heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 120 m² en een inhoud van ca. 400 m³.


Voorzieningen
De woning is voorzien van gas, water, elektra en is aangesloten op het persriool.


Diverse zaken
De in onze brochure vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de verkopende makelaar uitgevoerd.
Aanvaarding zal geschieden in overleg.
Oplevering zal plaatsvinden in overleg.