Ritselaarsdijk 20d 0ong
3291 KA STRIJEN

€ 236.000,-
vrij op naam

Status: Beschikbaar

Omschrijving

 

Op het landgoed De Willigenhof zijn tien vrijstaande recreatiewoningen ter grootte van 75 m² gerealiseerd op ruime kavels van 768 m² t/m 1645 m². De recreatiewoningen zijn hoogwaardig afgewerkt, hebben een geweldige vrije tuin rondom de woning en parkeergelegenheid op eigen terrein. Door de ruime opzet en volwassen begroeiing worden privacy en rust gewaarborgd.

Bouwaard:
De woning met landelijke uitstraling is op traditionele wijze gebouwd met duurzame materialen. De woning is onderheid. De vloeren zijn uitgevoerd in beton. De wanden zijn opgetrokken uit houten delen voorzien van isolatie en aan de buitenzijde afgewerkt met zwarte houten gepotdekselde planken. De borstwering is afgewerkt met antraciet platen. Het met keramische dakpannen gedekte dak rust op een houten geïsoleerde kap constructie. De kozijnen van de woning, zowel van de ramen als van de deuren, zijn uitgevoerd in hardhout en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en voorzien van roede. De ramen zijn voorzien van horren.

Indeling:
Via de voordeur komt men in de gang. Deze geeft toegang aan de bijkeuken, 3 slaapkamers, toilet, badkamer en woonkamer met keuken.

De langwerpige woonkamer, met openslaande deuren naar de tuin, heeft een prachtig uitzicht over de natuur en verrast u door de ruimte die zij u biedt. Er is genoeg ruimte voor een gezellige zit- en eethoek. Het houten spant zorgt voor een stoere landelijke touch. De aangrenzende landelijke open keuken in hoekopstelling is van alle gemakken voorzien, zoals een combi oven, gaskookplaat, koel- en vriescombinatie, afzuigkap, wasbak en vaatwasser. Het aanrechtblad is van donker kunststeen.

De praktische bijkeuken biedt plaats voor wasmachine en droger. Tevens hangt hier ook de combi ketel.

Er zijn drie slaapkamers van verschillende formaten. Eén grote ouder slaapkamer en twee wat kleinere kamers.

De badkamer is voorzien van een inloop douche, wasbak met meubel en een spiegel. De wanden zijn afgewerkt met witte keramische tegels tot het plafond en de vloertegels zijn uitgevoerd in een hardsteenlook. Het separate toilet met fontein is afgewerkt in dezelfde tegels als de badkamer; witte wandtegels en hardsteenlook vloertegels.

Tuin:
De tuin is rondom de recreatiewoning gelegen en biedt u de mogelijkheid tot het creëren van verschillende gezellige zitjes met siertuin. De mogelijkheden zijn legio.

Woonoppervlakte:
Woonkamer 27,72 m²
Badkamer 4,67 m²
Slaapkamer 1 10,16 m²
Slaapkamer 2 6,12 m²
Slaapkamer 3 6,12 m²
Toilet 1,12 m²
Bijkeuken 2,83 m²
Zolder 18,84 m²

Totale woonoppervlakte 68 m² bruto (75 m²)

Kavels en prijzen:
De prijs is gebaseerd op de ligging en de grootte van de kavel.

20a 1.082 m² Verkocht
20b 1.645 m² € 243.000,- excl. btw
20c 1.457 m² € 239.000,- excl. btw
20d 1.307 m² € 236.000,- excl. btw
20e 967 m² € 229.000,- excl. btw
20f 796 m² € 222.000,- excl. btw
20g 1.036 m² € 231.000,- excl. btw
20h 856 m² € 226.000,- excl. btw
20i 768 m² Verkocht
20j 1.131 m² Verkocht

Onderhoud:
De kavels worden volledig eigendom en de toegangsweg wordt mandelig eigendom van de 10 kaveleigenaren. Als eigenaar van één van de luxe vakantiewoningen heeft u samen met de andere eigenaren ook gemeenschappelijke belangen, zoals het onderhouden en het in stand houden van de gemeenschappelijke weg en de riolering. Samen zorgt u ervoor dat het netjes blijft.

Algemeen:
Landgoed De Willigenhof is gelegen aan de Ritselaarsdijk op grondgebied van Strijen, de oudste gemeente van de Hoeksche Waard.

De Hoeksche Waard is een gebied van rust, ruimte en gezelligheid, knusse dorpjes, polderlandschappen, dijkjes, rivieren, uiteenlopende monumenten waaronder fraaie boerderijen, kerken, prachtige wandelgebieden en het recreatiewater van de Binnenmaas. Ideaal om te wandelen, fietsen, maar ook voor watersport. De perfecte locatie om even helemaal tot rust te komen.

Op ca. 7 kilometer afstand ligt recreatieoord de Binnenmaas. Hier vindt u verschillende activiteiten voor kinderen, zoals een openluchtzwembad, een grote speeltuin en een kinderboerderij. Iets verder weg ligt het eiland Tiengemeten, waar er voor de kinderen van alles is te ontdekken.

Voor uw boodschappen kunt u terecht bij de plaatselijke supermarkt. Maar ook langs de kant van de weg treft u verscheidene kleine boerenwinkeltjes waar u terecht kunt voor lekkere, verse streekproducten.

Kortom een heerlijke plek, ideaal voor eigen gebruik om lekker te ontspannen, maar zeker ook zeer geschikt voor belegging.

Genieten van een eigen recreatiewoning en tegelijkertijd een ideale investering. Wanneer u de woning verhuurt, profiteert u bovendien van een attractieve inkomstenbron.

Diverse zaken:
U kunt ook nog een kijkje nemen op www.dewilligenhof.nl. Heeft dit object uw interesse gewekt?

Neemt u dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0186-634261 of 06-21853744.

Bezichtigingen kunnen in overleg plaatsvinden en worden uitsluitend door de makelaar uitgevoerd. Aanvaarding en oplevering zullen geschieden in overleg.

De op deze website vermelde gegevens zijn met nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er onjuistheden vermeld zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.